Τρίτη 14 Μαρτίου 2017

Συνδικαλιστικές απολύσεις στην ΙΝΤΡΑΚΟΜ

Σε επίθεση στον συνδικαλισμό στο χώρο δουλειάς, προχωράει η διοίκηση της ΙΝΜΑΙΝΤ (εταιρία του ομίλου ΙΝΤΡΑΚΟΜ) με απολύσεις δύο συνδικαλιστων απο την εταιρία. Αυριο το πρωί 7πμ έως 11πμ προχωράνε σε στάση εργασίας στην ΙΝΜΑΙΝΤ για να κάνουν Γενική Συνέλευση και να αποφασίσουν 48ωρες απεργίες ενάντια στις απολύσεις.
Οι εργαζόμενοι στην INMAINT με την 48ωρη απεργία τους 6 και 7 Μαρτίου, κέρδισαν την αποπληρωμή των δεδουλευμένων που καθυστέρησε για μία βδομάδα η εργοδοσία. Είναι η δεύτερη φορά (η προηγούμενη ήταν στα τέλη Νοέμβρη) που απεργιακά ανάγκασαν την εργοδοσία να συμμορφωθεί και δεν επιτρέπουν να περάσει στον όμιλο ΙΝΤΡΑΚΟΜ η "συνήθεια" των αφεντικών να μην πληρώνουν.
Σήμερα η εργοδοσία της ΙΝΜΑΙΝΤ προχώρησε στην απόλυση του Γιώργου Π. 9υποψήφιου με την Πρωτοβουλία Γένοβα στην ΙΝΤΡΑΚΟΜ) και του Νίκου Μ. (υποψήφιου με την παραταξη του ΠΑΜΕ στην ΙΝΤΡΑΚΟΜ).
Πρόκειται για τρομοκρατικές απολύσεις και απ' ευθείας χτύπημα στον συνδικαλισμό, απο τη μεριά μιας εργοδσίας που αναγκάστηκε δύο φορές μέσα σε τρείς μήνες να υποχωρήσει στις "απαιτήσεις" των εργατών να πληρώνονται στην ώρα τους και όχι όποτε γουστάρει η εργοδοσία. 
Και αυτη τη φορά θα κερδίσουν με την αλληλεγγύη όλων μας

(φωτογραφία απο την περιφρούρηση στην διάρκεια της 48ωρης απεργίας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου